paris texas

Vandaag een set van Smaak weer en wel uit de nieuwe najaarscollectie. Ik toon een Chanel getinte rok in een geruite tweed stof, met daarop heel eigenwijs een denim blouse met witte kant. Leuk met western laarsjes eronder te dragen ook! Jeans tops zijn altijd leuk maar deze is wel heel bijzonder vind ik zelf. Iedere week druppelen nieuwe items binnen uit Parijs en van Fetish. Maar de outlet met mega kortingen gaat ook nog even door deze week. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s