picasso proof

Dat het Nederlandse merk Studio Anneloes anders is dat wisten we al. Bij Castelijn in Beek krijgen ze geregeld nieuwe items binnen van dit geweldige merk. Alle items zijn gemaakt van de comfortable travel stof, dus kreukvrij en geen kopzorgen met strijken. Ze maken broeken, tops en jurken en de prints worden steeds uitbundiger. Deze enkellange jurk is hier een goed voorbeeld van. Ook leuk om er sneakers onder te dragen, voor een meer casual effect. Dat Studio Anneloes een Nederlands merk is merk je wel, je mag er immers heupen en billen voor hebben. De pasvorm is hieraan aangepast. Top dag girls!!šŸ„°šŸ„°šŸ„°

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s