denim roos

Vandaag denim in de hoofdrol. Ik draag een handgemaakte dress van Athos, die catwalk waardig is. Hij is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Christian Lagerwaard en uiteraard limited edition. Denim is hier verheven tot couture. Er is ook een tweedelige set, bestaande uit een rok en top. Ik draag er gele instappers onder, maar een cognackleurige laars of sneakers zijn ook top eronder. Athos heeft ook een mannen lijn. Hoogwaardige denim met de hand gemaakt, een echte musthave voor echte fashion lovers. Athos is te koop bij Market Eight in Beek. Top dag girls!!🧢👕👖👔

Market Eight, Markt 8 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s