aqua de luxe

Vandaag een topper uit de hagelnieuwe collectie van Smaak! Dit pak is van rib en in een fancy kleurtje, zoals jullie kunnen zien. De broek is highwaisted en heeft een sublieme pasvorm. Ribstof is weer hot en kan in het najaar ook bij iets hogere temperaturen al goed gedragen worden. Het shirt wat ik er nu onder laat zien komt ook van Smaak en is van Pinnedbyk. Sneakers kunnen ook top gedragen worden onder deze outfit, maar zoals jullie zien ben ik persoonlijk meer een hakken meisje. De sale gaat vandaag ook nog door bij Smaak en duurt nog tot en met donderdag. Have a great day girls!!🌞🌞🌞

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s