aan de ketting

Deze set is van Studio Anneloes. Een dutch merk van Castelijn uit Beek, dat zich wat mij betreft blijft vernieuwen. De stof blijft travel proof, ook ideaal voor thuiswerkers haha. De ontwerpen worden steeds wat spannender en deze top met giga mouwen in een traditionele kettingprint vind ik zelf bijzonder door dit contrast. De broek is in een kekke streep en voorzien van een aparte band aan de bovenkant. Sneakers eronder en ready to go zou ik zeggen. Top dag girls!!👀😜👖

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s