olijfje

Olijf groen is ook een nieuwe najaarskleur bij Smaak en alleen Fetish kan dit zo mooi communiceren. De dress heeft een stoere en toch vrouwelijke belijning en dit is wat mij betreft weer een topper. Let op de Fetish details, zoals de grote tassen aan de zijkant en de ietwat tulpachtige belijning, die geweldig de taille accentueert. Leuk met heels maar uiteraard ook met stoere kistjes. Fetish ontwerpt wekenlijks dus laat jullie verassen. Mooi in de mix met grijs en zilver deze kleur overigens. Sunny sunday girls!!🍈🍈🍈

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s