bruin het andere zwart

Bruin is een zachtere variant van zwart wat mij betreft en staat ook prachtig bij blond. Deze jurk is van Castelijn en is perfect voor het najaar en uiteraard ook leuk met een vest eroverheen te dragen. Perfect qua lengte en ook cool met een western boot of langere laars eronder. Zwart is gaaf maar als je iets ouder bent soms te hard naar mijn mening. Daarom is bruin voor mij een goede variant op zwart. Top dag ladys!!🦋🦋🦋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s