western ruiten

Vandaag een toffe najaarsdag met een bijpassende, voor jullie samengestelde set van Smaak uit Geleen! Ik toon een “Chanel” getinte rok in ruiten tweed, met daarop een western blouse uit denim met ruches. Tops met ruches en de western look zijn nog steeds actueel en het contrast met de rok vind ik persoonlijk erg origineel. Mooi ook met een paar stoere westen boots eronder. Smaak heeft iedere week nieuwe najaars items in store dus aarzel niet en kom gezellig passen. We zijn er even tussenuit maar we zijn morgen weer open. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s