wildlife

Op deze druilerige maandagmorgen, een pittig setje. Deze outfit uit de nieuwe najaarscollectie van Smaak is weer net iets anders! De rok in trendy ribstof heeft een mooie terra kleur. De blouse is vrij klassiek maar heeft wel weer een aparte print, speciaal voor gevaarlijk leuke meiden. Wilde dieren op je bovenlijf, en dus net iets anders dan de gewone panter blouse. Draag hem losjes, open geknoopt aan de bovenkant is mijn advies. De lange panterlaarzen komen uit mijn eigen privé collectie en zijn van Caroline Biss en van afgelopen seizoen. Toch blijven ook dit jaar een goed paar overknee laarzen een musthave wat mij betreft en bovendien heb je dan geen gedoe met het zoeken van bijpassende pantys.Top dag girls!!🐯🐯🐯

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s