brown velvet

Velvet is evenals rib nog steeds hot dit najaar en het merk Yaya laat dit aan ons zien. Ik toon een zeer comfie broek in velvet, in combinatie met een fluwelen truitje met bloemen. De kleuren zijn mooi naturel en Yaya heeft veel van dit soort kleuren in de collectie. De wijde broek met flared pijpen blijft ook hot en dit soort broeken verlengen optisch je benen, mits je er iets korts op draagt of de top erin stopt. Ik draag er puntlaarsjes onder uit mijn privé collectie maar een stoere schoen kan natuurlijk ook. Top dag girls!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s