broekje jasje

Een pittige broek met een blazerjas blijft voor mij altijd een goede combinatie. Maak er wel iets spannends van qua stof en kleur zou ik zeggen. Ik draag hier een zelfsamengestelde set van Smaak. De blauwe ribjas is onderdeel van een een pak en dus ook leuk los te dragen zoals jullie kunnen zien. De gebloemde top die ik eronder draag heeft ook veel blauwtinten. De kleuren blauw in de top hoeven niet exact hetzelfde te zijn als de kleur van de blazer, zoals vroeger vaak gedacht werd. Verschillende tinten blauw kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. De cognackleurige broek van Fetish die ik eronder draag is strakker en heeft een mooie pasvorm en de ceintuur met western tintje is van Elvy. De enkellaarsjes met een puntig hakje komen gewoon van Bristol uit Geleen. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s