groene slang

Vandaag een kekke jumpsuit in de populaire travel stof van Studio Anneloes en te koop bij Castelijn in Beek. De snit is subliem en het draagcomfort uiteraard ook. De print is snake in donkergroen. De grote rits aan de voorkant geeft deze jumpsuit een extra pittig tintje. De broeken en jumpsuits van dit merk staan ook mooi bij vrouwen met iets rondere vormen door de knappe pasvorm. Creëer extra beenlengte door een hak. Later ook leuk met een kort lederen jack eroverheen te dragen. Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s