wijnrood en pied de poule

Franse combinatie zou ik zeggen, vanavond! Deze voor jullie samengestelde set komt weer van Smaak. Het heerlijke wollen jasje in een tijdloze pied de poule is van Fetish. Eronder draag ik een wijnrode jumpsuit van Sisterspoint. Onder de jumpsuit een witte pittige coltrui, die het geheel een beetje een sixty gevoel geeft. De enkellaarsjes in rood met donkerblauwe neus en pittige hak komen van Beurskens uit Beek. Het kleine heuptasje is een leuke fashion gadget en is van Fabienne Chapot. Leuk een jumpsuit in combinatie met een kort jasje erover, zoals jullie kunnen zien. Top avond girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s