denim met glans

Vandaag een simpele denim. Zoals jullie weten niet een Ellie ding, maar deze van Fetish is bijzonder. Met zijn verhoogde taille en grappige zakken aan de voorkant weer een echte Fetish broek. Erop draag ik een blousje uit Parijs voor echte vrouwen. Met pofmouwen, een bloemetje en een glansje. Door de snit komt het accent extra op de taille te liggen en dus ideaal voor vrouwen met een zandloper figuur. Maak van je spijkerbroek een feestje zou ik zeggen en draag er heels onder en een vrouwelijk blousje, voor een andere styling. De hele outfit komt weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s