camel bloem

Vandaag weer een set van Smaak met de geweldige camelkleurige broek van Fetish. Nu draag ik er de gebloemde top uit Parijs en het wolwitte vestje op. De accessoires en laarzen in bordeauxrood zijn van Fabienne Chapot en breken het kleurenpalet een beetje. Zo maak je de outfit een tikkeltje onvoorspelbaar. We gaan dit najaar ook veel halfhoge laarzen zien en die gaan we over de strakke broek dragen, of onder een langere jurk. Durf te mixen zou ik zeggen zowel met kleur als met stijl. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s