broek of rok

Deze nieuwe, uit de “oude doos” trend kan ik jullie niet onthouden. De broekrok is back ladys!!Al weet ik dat misschien velen onder jullie er misschien een trauma van hebben overgehouden… kijk hoe leuk! De ruit is super en de pasvorm subliem. Lekker pittig met overknee laarzen eronder en top met dat felblauwe coltruitje. Bij Smaak was dit fashion statement item in een dag bijna uitverkocht. Er is er nog één … dus wie durft? De catchy ceintuur is trouwens van Unode50 en te koop bij Gelean31 in Geleen. Let altijd erop dat je korte items draagt op de broekrok, of items die je erin stopt. Anders maakt deze modetopper te propperig. De coltrui vind ik persoonlijk erg leuk erop staan. Top dag girls!!🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s