groene ruiten

Vandaag een vrouwelijk en stoere set, door een aparte mix van een groen vegan leather jasje en een geruite tweed rok. Eronder draag ik een wolwitte lace top met v- hals. Zelf style ik dit soort wijde rokken het liefst met een klassieke lange laars in een basiskleur van suède. Mijn tip is om klokkende rokken altijd te dragen met korte items erop. Zo maak je optisch meer lengte en blijft de taille goed zichtbaar. Deze toffe set is verkrijgbaar bij Smaak in Geleen. Top dag girls!!👓👜👗

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

ook leuk met t-shirt eronder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s