vlekje wegwerken

Deze print is nieuw en al eerder gespot bij “de grote jongens” in fashion world. De vlekken- batik achtige print is er in verschillende kleuren en bij Smaak hebben ze er bloesjes maar ook een jurk van, zoals jullie kunnen zien. Deze enkellange dress is geweldig in de groene variant. Lekker zwierig met het accent op de taille door de verhoogde tailleband met strik. Leuk met laarzen eronder en ook tof met een stoere schoen of kistjes natuuurlijk. Aparte prints blijven actueel en het groene vegan leather jasje staat geweldig op deze jurk. Altijd stoer een jurk met een lederen jasje eroverheen. Top dag girls!!🥳🥳🥳

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s