groen jacky

Het groene vegan lederen jacky van Smaak is makkelijk te combineren zoals jullie zien. Vandaag mix ik het jasje met een gekleurde panterprint rok van Fabienne Chapot. Ook een Nederlands merk met prachtige items en bekend om zijn aparte prints. Onder het jasje draag ik een beige truitje van Msch en zo een basiskleurig item is altijd goed om mee te kunnen combineren. De groene pauwlaarzen komen uit mijn privé collectie en zijn van Floris van Bommel. Leuk om voor een gekleurde laars of schoen te gaan, dat geeft je outfit een extra pittig tintje. De gouden bindceintuur komt ook van Smaak en is van Pinnedbyk, by the way! Rokken in deze lengte het liefst combineren met stoere laarzen is mijn advies! Top dag girls!!👄👄👄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s