bloemen biker

De zware lederen broek is een blijvertje en deze met verhoogde taille is in een nieuw jasje gegoten. De broek is eigenlijk gemaakt van Vegan leather dus we zijn goed bezig en hij is niet van “echt” te onderscheiden. Erop draag ik een schattig bloemen bloesje van Elliwhite, in paarstinten met een hoog kraagje. De laarsjes zijn zwart en stoer en komen uit mijn privé collectie. Leuk om stoer en schattig te mixen. De gele outfit komt weer van Smaak uit Geleen. Een zaak voor meiden met lef. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s