denim girl

Denim blijft altijd en Fetish maakt hier een echt fashion statement van! Ik laat een girly dress zien met eronder een kek gebloemde top van Smaak uit Geleen. Fetish werkt graag met zwart en ookniet denim omdat dit een stoere uitstraling geeft. Leuk met de lange laarzen eronder. Zo voorkom je tevens dat jurken op een bepaalde leeftijd iets te kort gaan lijken. Ik vind dit weer een toppertje en door de wijdere belijning zit ie ook nog eens heerlijk. Fijne dag denim girls!!👄👄👄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s