power suit

Het vrouwenpak blijft me fascineren en deze topper van Studio Anneloes dus zeker! Hij is gemaakt van het comfortabele travelstof en de print in donkerblauw met wit vind ik retro en retenleuk! Het jasje is klein en pittig en de broek heeft een flared model. Je kunt er van alles onder combineren. Denk aan een kek t-shirt of een satijnen blouse in een accentkleur zoals ik hier toon. De top met dierenprint is ook leuk en van Studio Anneloes. Style een blouse met westernboots en open gedragen. En een t-shirt eronder staat leuk met sneakers eronder. Het pak is te koop bij Castelijn in Beek. Top dag girls!!😍😍💥

Castelijn fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s