een hele groene morgen

Vandaag starten we de dag met een jurk die niet alleen bedoeld is voor groene blaadjes. Deze wijde en lange jurk van Sisterspoint maak ik pittig door er een knallende oranje coltrui onder te dragen en een groen vegan leather jasje. Mijn pauwlaarzen van Van Bommel maken het plaatje compleet. Lederen jasjes maken elke jurk pittig en een dikke schoen of laars ook! De outfit komt weer van Smaak, waar ik vandaag ook te vinden ben. Top dag girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s