bollen door de ruit

Vandaag weer een typische Fetish dress van Smaak. Dit merk is voor durvers, voor girls met ballen. Let op de aparte belijning en de mix van verschillende stoffen en prints. Ook het kleine turquoise strikje aan de zijkant is weer typisch Fetish. Stoer met een sportieve schoen van Fetish, of elegant met een snake laars. Iedere week ontwerpt dit merk en krijgen we nieuwe items binnen bij Smaak. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s