apres ski fantasy

Even een grap want aangezien er dit jaar niks te apres skiën valt, vind ik deze outfit wel geschikt ervoor. De fantasie trui heeft een knus winter gehalte en goed om nu al aan te schaffen. De denimrok van Fetish heeft weer veel pikante details, zoals jullie kunnen zien en staat er toppy onder. De ceintuur is van Elvy en komt ook van Smaak en de lange witte laarzen komen van Colette uit Maastricht. Lange witte laarzen zijn fantastisch en een goede investering vind ik persoonlijk. Wit en denim is bovendien een goede match. Sunny day girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s