zwart witje

Vandaag geen kleur maar terug naar de basis dus zwart en wit. Ik draag dé nieuwste trend, namelijk de maxi spencer in maagdelijk wit, in de mix met wolwit. De dress is lekker wollig warm en off white en de blouse eronder is van katoen en hagelwit. Leuk die twee nuances wit gecombineerd. De zwarte heuptas die voor de stoere touch zorgt, draag ik eigenwijs dus overdwars. De lange hagelwitte laarzen in combinatie met de zwarte panty’s geven het geheel een iets andere lading. Deze drie in één dress is te koop bij Smaak in Geleen voor een zeer aangenaam prijsje. Top dag girls!!😍🥰😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s