catwoman

De fake leather zware broek is back en staat altijd sexy! Voor de wat vollere vrouwen beter met een maxi blouse erover, of lange trui en voor de iets minder vollere types zoals hier vertoond, met een oversized top. Oversized bloesjes zijn terug van weggeweest en moeten opengeknoopt gedragen worden aan de nek naar mijn mening. Stijl ze aan de voorkant erin gedragen en achter eruit. Tevens een goede dikkere billen tip.. haha. Een zwarte broek is trouwens altijd een goede aanvulling op jullie basis garderobe. Deze pittige set komt weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!😘😘😘

Castelijn Fashion and Denim, Markt71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s