wild horses

Vandaag gaan we voor de paardenprint en wel in de vorm van deze nieuwe Fetish dress van Smaak. De dress is weer lekker los van vormgeving en gemaakt van een heerlijk jogging stofje. Zwart met gouden paarden en het gouden glitterkraagje en ceintuur van Pinnedbyk kunnen als extra accesoires toegevoegd worden. De dress staat leuk met zwarte overknee laarzen eronder. Deze komen van Van Haren. Als je niet zo goed met zwart staat is zo een los kraagje in een andere kleur een goede oplossing. Top dag girls!!🦓🦓🦓

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s