retro viewer

Vandaag een retro print in bruintinten. Lekker lange jurken blijven hot en ik smul ervan. Deze dress van Castelijn en van Lizzy&Coco is weer bijzonder. Leuk met een kek kort jasje erop en boots eronder. Door de strikband in de taille te plaatsen, creëren we optisch meer lengte. Je hoeft dus echt niet mega groot te zijn om een langere jurk te kunnen dragen. Let er wel op dat de verhoudingen goed blijven en kies dus voor korte items op een lange jurk en leg het accent op de taille of style een verhoogde taille, door middel van het ceintuurtje. Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s