woestijn biker

Vandaag weer een toffe set van Smaak. We zien weer veel leather en vegan leather items in de nieuwe collecties en deze blouse/ jas van Sisterspoint in beige is bijzonder, vind ik persoonlijk. Draag hem over een broek of op een jurk en mix er van alles onder. Hier draag ik dit item op de broek van het eerder getoonde Fetish pak in joggingstof en eronder draag ik een leuk gebloemd bloesje uit Parijs. Erg gedurfd de lange laarzen over de broek maar wel mega fashionable. Bordeaux en beige is een mooie combinatie. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s