carry 2 care

Vandaag “de tas” in de spotlights en wel dit bijzonder exemplaar van het merk Carry2care. Deze tas is van het merk Baggyshop en dient zowel het milieu als het goede doel. De tas kan zelf worden samengesteld en de losse lagen zijn gemaakt van restleer. Zo heb je iedere dag een andere look! De band is ook verwisselbaar en er gaat €5,- euro per band, rechtstreeks naar een zelf te kiezen goed doel. Zo maak je jezelf plus de omgeving beter! Draag deze bag laag of hoog en bij voorkeur overdwars, voor het fashionable tintje. Deze topper is trouwens te koop bij Gelaen31. Een leuke kado winkel met veel fashion en interieur candy. Top dag girls!!🦋🦋🦋

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s