back in black

Op black friday ga ik ook maar eens in zwart. Deze topper van Fetish is wel toevallig ook nog in de black friday deal bij Smaak! Een koopje dus. Leuke print en lekker los en zwierig en uiteraard ook stoer te stylen met een paar bikerboots. Ik draag er een paar zwarte overknee laarzen onder. Vandaag werk ik bij Smaak en er hangt een heel rek vol zwarte items met een mooie korting. Fijne dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s