visgraatjes op een bedje van bloemen

Vandaag weer een klassieker, namelijk de visgraat. De broek van Fetish in grijstinten is hier een mooi voorbeeld van. Mooie hoge belijning, met elastiek aan de bovenkant en een gestreepte band aan de voorkant, om de verhoogde taille nog meer te accentueren. Dat is Fetish! Oog voor kleine details en voorruitstrevend in hun ontwerpen. Erop draag ik een gebloemde blouse met bombastische mouwen uit Parijs. Zoals jullie wellicht al gezien hebben, worden de mouwen steeds groter en wijder. Schoudervullingen en pofmouwen zijn al een tijdje weer terug in het modebeeld en blijven nog wel even. Ik smul ervan in ieder geval. De paarse puntlaarsjes zijn van het voorheen degelijke merk Geox en ook dit schoenenmerk heeft zich vernieuwd, zoals jullie kunnen zien. Herhaling qua kleur in je outfit geeft balans. Top dag girls!!😜😜😜

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s