jogging cowgirl

Op deze zonnige zondag een aparte set van Smaak, waar vandaag ook nog eens koopzondag is! Ik draag een coole sweater van Pinnedbyk met daaronder een highwaisted broekje van Fetish in donkerblauw! Leuk met de ceintuur van Elvy die ook te koop is bij Smaak. De westernboots over de broek gedragen in snake print komen uit mijn privé collectie. De laarzen over de broek en de ceintuur geven deze outfit een western tintje. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s