own style

Vandaag een set uit mijn eigen kast voor de afwisseling. Het gilletje is van Fetish en van verleden jaar van Smaak en blijft een topper! De babyrib broek in een tijdloze cognackleur is van Fabienne Chapot, ook een van mijn favorite merken. Onder het gilletje daag ik een knalblauw coltruitje van Smaak. De panterlaarsjes staan er top onder en als we dan toch aan het maskertje moeten, maken we er maar een style statement van … camouflage masker gekocht op de markt in Geleen. Ik ben vandaag weer bij Smaak en daar blijft het ouderwets gezellig… see you fashion girls!!🌈🌈🌈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s