panter girls

De panter en tijgerprint blijft hot en is van alle tijden. Deze lekker comfortabele broek van Sisterspoint zit als gegoten en is bovendien een perfecte thuiswerkbroek. Erop draag ik een kek giletje van Fetish in donkerbruin en een knalblauwe coltrui. Ook coltruitjes zijn weer hot en bovendien erg charmant ook iets oudere meisjes. De beige laarsjes met hak leende ik even van Gaby en ondanks dat ze maten te klein, zijn staan ze top op de foto en onder de outfit! Een platte stoere schoen kan uiteraard ook goed op dit soort broeken, maar dat is niet zozeer mijn ding. De hele set is te koop bij Smaak in Geleen. Top dag girls!!👻👻👻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s