basic instinct

Vandaag basic met een pittig tintje. Witte hoody’s zien we ook weer en ik heb ze zowel bij Castelijn als bij Smaak gespot. Nu even geen opdruk maar mooi in eenvoud en natuurlijk lekker comfortabel ook nog! Ik draag er een lekker broekje in een heel subtiel ruitje van Someday onder. De witte puntlaarsjes uit mijn privé collectie van verleden jaar maken het plaatje compleet. Witte laarzen en schoenen blijven nog even hot dit jaar en geven iedere outfit net even een ander tintje. Met een hoody maak je, zowel een combinatie met een broek als met een rok, iets sportiever en vlotter. Top dag girls!!🐝🐝🐝

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s