stoere lange lies

Dat lange jurken nog wel even blijven is wel duidelijk! Ik toon hier een dress van Castelijn uit Beek in een stoere print. Vandaar de ruige schoenen met studs van Bronx, die ik eronder stijl. Zoals ik al eerder vermeld heb, zijn lange jurken niet alleen voorbestemd aan lange Liezen! Als de taille optisch verhoogd wordt, middels een smal ceintuurtje, kunnen ook iets kleinere vrouwen ermee wegkomen. Kies dan ook voor een kort jasje eroverheen als je naar buiten gaat. Top dag girls!!🤓🤓🤓

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s