mickey blue eyes

Denim blijft me fascineren en wel de echt aparte items uiteraard. Ik draag hier een country look top, in light blue, met witte ruches. Eronder de visgraat broek in blauw/grijs van Fetish, met aparte gestreepte tailleband details. De snake laarzen uit Spain uit mijn privé collectie maken het plaatje compleet. Blauwtinten in een tonsurton setting is altijd een goed idee. De hele set komt van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!🤸🤸🤸

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s