trainings schot

Ruiten zijn en blijven hot en deze geruite rok van Smaak is geweldig! Je kunt hem natuurlijk heel safe stylen met een witte coltrui, maar ik maak hem spannender met het Ato jasje uit mijn eigen kast. Eronder een basic witte coltrui en witte laarzen. Zo maak je een klassiekere rok ineens super hip. Witte laarzen zijn voor mij een echte aanrader en maken iedere outfit net even anders. In de loop van de week ga ik jullie nog meer combinaties laten zien met deze rok van Smaak. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s