stylish at home

De feestdagen komen eraan en we zijn nu nog meer aan huis gekluisterd. Stay positive en maak juist nu van jezelf een feestje, is mijn advies. Deze comfortabele outfit in warm rood komt van Smaak en is van Fetish. Iedere week blijft Fetish kleding binnenkomen en alles zal op fb gepost worden door Gaby en mij. Jullie kunnen reageren en we sturen op, maar ook een private shopping date kan er gemaakt worden. Deze outfit spicen we op met witte laarsjes en een wit kraagje eronder. De joggingstof is erg comfortabel en de leuke Fetish details zijn weer niet vergeten. Top dag girls!!😻😻😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s