wilde tijden

De panterbroek blijft leuk en deze van Smaak combineer ik met een bruin gilletje van Fetish en een blauwe coltrui. Zowiezo adviseer ik om een printbroek bij voorkeur de combineren met effen items aan de bovenkant. Panter all over is aan mij niet besteed. Wijde broeken en broeken met flared pijpen zijn helemaal hot dit seizoen. Leuk met sneakers eronder sportief gestyled, of met een pittig laarsje eronder voor de meer ladylike styling. De door mij gepresenteerde kleding kan op afspraak, via een private shopping date gepast worden, on line kopen is de andere optie. Top dag fashionista’s!!💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s