chill set

Vandaag weer een Smaakvol setje van Smaak, een zaak die naar je toe komt deze winter! Ik draag een highwaisted visgraat broek van Fetish, die ik al eerder getoond heb. Leuk als de gestreepte band getoond wordt. Erop een gebloemde blouse en een groen vegan leather jasje. Door de paarse laarsjes eronder te stylen, wordt het paars in de top herhaald. Altijd leuk een hogere broek met een kort lederen jasje. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s