xmas blue

Vandaag op kerst ga ik in blauw! Aqua blauw is een kleur die bijna iedereen staat! Dit rib pak komt van Smaak en uit mijn eigen kast en ik ben er nog altijd mega blij mee! Weer zie ik veel vrouwen uit mijn omgeving wegduiken in veilig zwart, net op de dagen dat we snakken naar vrolijkheid en wat kleur ons beter zou doen, volgens mij. Lieve fashion vrienden geniet van deze bijzondere dagen, met bijzondere mensen en vergeet vooral niet van jezelf een feestje te blijven maken, dat geeft meer levensvreugde voor jou en je omgeving… amen haha!! Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s