orange baby

Aan het begin van het nieuwe jaar snakken we naar vrolijkheid. Vandaar kleur! Wat is er nu mooier dan het warme oranje? Ik toon een jogging style broek in deze kleur van Harper en erop een col en vest met stepen, dat bovendien lekker warm is. Het vest en de coltrui zijn overigens nog te koop bij Smaak. De platte laarsjes in western style komen uit mijn privé collectie en zitten heerlijk! Vesten zijn altijd fantasties om in je kast te hebben en dit soort wijde “woonvesten” zijn heerlijk en leuk om te dragen. Top dag girls!! 💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s