olijf en fluweel

Deze Smaakdress van Fetish is weer een topper. Mooi olijfkleurige fluweel en speels met de polkadots. De a-line staat veel vrouwen en ook leuk als je iets bredere heupen bezit. Ik style de dress met mijn witte overknee laarzen en een wit basis coltruitje eronder. Zo ontstaat weer een iets andere stijl. Overknee laarzen zijn perfect bij vrouwen die niet te korte lengtes prefereren te dragen. Neem de panty bij voorkeur in de tint van de jurk. Deze jurk is trouwens nu in de sale bij Smaak. Top dag girls!!👧💰🥰

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s