denim op de pof

Vandaag weer een top setje van Smaak uit Geleen. Ik draag een denim rok van Fetish in een asymetrisch ontwerp, met pittige details zoals we van Fetish gewend zijn. Erop draag ik een spencer in warm oranje met pofmouwen. Nu draag ik er een kek gebloemde top onder, maar als het weer iets warmer is, kan deze top ook zonder truitje eronder gedragen worden. De lange witte laarzen staan geweldig onder de pittige denim rok. Deze set kunnen jullie bestellen bij Smaak door een appje te sturen of ons even te bellen. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s