vegan zandstorm

Vandaag een kek setje van Smaak uit Geleen. Ik draag een vegan rokje met bijpassend jasje in zandkleur. Het jasje/blouse kan zowel open als dicht gedragen worden en rok en jas kunnen uiteraard ook leuk los van elkaar, op een andere manier gestyled worden. Als de roklengte voor mij iets korter is, draag ik graag een dikkere panty en overknees eronder. De witte overknee laarzen zijn dan ook een goede investering. Onder het jasje draag ik hier een witte coltrui, die matcht mooi bij de boots. Coltruien zijn weer erg hot en staan altijd classy en bovendien lekker warm voor koude dagen. Top dag girls!!🔥🔥🔥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s