op grote hoogte

Broeken die highwaisted zijn daar lust ik wel pap van! Heerlijk voor echte vrouwen met hips en een smallere taille. Deze geruite versie van Fetish heeft een heel geraffineerde verhoogde taille met ruches en is opgeleukt met een zwarte strikband. Erop combineer ik een bordeaux rode sweater met leuke opdruk van Pinnesbyk en halfhoge snakeprint laarzen van Fabienne Chapot, in dezelfde kleur. Style de broek zodanig, dat de taille mooi zichtbaar blijft. Het hele setje is overigens te bestellen bij Smaak, via app of telefoon. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s