polka power

Vrolijke truitjes daar hebben we nu behoefte aan denk ik! Ik draag een super leuk warm truitje van Sisters Point met bollen in geel en blauw. Daaronder een blauwe jurk in een dunnere glansstof. Tevens een leuke stylingtip, om een dunnere jurk op te leuken en winterproof te maken, met een trui eroverheen. Lange laarzen eronder en gaan met die banaan. De trui is ook leuk met deze denim culottes eronder, uit mijn eigen kledingkast. Korte truitjes vind ik persoonlijk altijd leuk en accentueren mooi je taille. De trui en jurk zijn overigens te koop bij Smaak in Geleen. Top dag girls!!🦩🦩🦩

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s